Als gevolg van het uitbreken van het Coronavirus (COVID-19) is heel België afhankelijk van de richtlijnen en adviezen van de overheid en zijn er beperkingen opgelegd die de levering vanuit DPD kunnen vertragen. Houd hierdoor rekening met een levertijd van ongeveer 3-4 werkdagen. Bedankt voor je begrip en medewerking.
Noens Gwen
Veldstraat 36, 2940 Stabroek
+32 468 265 550
[email protected]

Guaranatabletten N.R.G.

NRG-tabletten bevatten cafeïne uit Guarana om de alertheid te helpen bevorderen en het gevoel van mentale vermoeidheid te helpen verminderen.

NRG-tabletten bevatten cafeïne uit Guarana om de alertheid te helpen bevorderen en het gevoel van mentale vermoeidheid te helpen verminderen.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

  • Guarana, gemengd met orange pekoe, een traditionele zwarte thee met een fijne en rijke smaak.
  • Bevat 32 mg cafeïne uit Guarana.

 

HOE KAN HET U HELPEN?
Gedurende de dag kunnen er momenten zijn waarop u het gevoel heeft zich niet meer te kunnen concentreren. Als de mentale vermoeidheid toeslaat, kan het een uitdaging zijn alert en gefocust te blijven. Supplementeren met guarana kan een goede optie zijn om u gefocust en energiek te houden.

GEBRUIK
Neem dagelijks twee tot vier tabletten.

Guarana is een plant die zijn oorsprong vindt in Zuid-Amerika en al eeuwenlang wordt gebruikt door de Amazone-Indianen voor het cafeïnegehalte.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »