Als gevolg van het uitbreken van het Coronavirus (COVID-19) is heel België afhankelijk van de richtlijnen en adviezen van de overheid en zijn er beperkingen opgelegd die de levering vanuit DPD kunnen vertragen. Houd hierdoor rekening met een levertijd van ongeveer 3-4 werkdagen. Bedankt voor je begrip en medewerking.
Dave Verhofstadt
Veldstraat 216, 2930 Brasschaat
+32 486 20 38 65
[email protected]

Herbal Aloe MAX

Herbal Aloësiroop is gemaakt van het aloëblad en is een verfrissende siroop met aloëverasap om water een verfrissende citrustwist te geven.

Herbal Aloësiroop is gemaakt van het aloëblad en is een verfrissende siroop met aloëverasap om water een verfrissende citrustwist te geven.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

  • Bevat 40% aloëverasap afkomstig van het aloëverablad.
  • Toegevoegd aan water geeft de Herbal Aloësiroop een verfrissende smaak die u kan helpen meer water te drinken en zodoende kan helpen bij het bereiken van de benodigde vloeistofinname van 2 liter per dag.
  • Bevat citrus voor een verfrissende smaak.
  • Bevat 22 kcal per portie van 15 ml.

HOE KAN HET U HELPEN?
Of u uw gewicht nu wilt beheersen of een druk en actief leven leidt, het kan moeilijk zijn uw lichaam dagelijks van de benodigde 2 liter vloeistof te voorzien. Het gebruik van Herbal Aloësiroop is een ideale manier om te genieten van een evenwichtige, verfrissende en heerlijk smakende drank om u te helpen uw vloeistofinname te verhogen.

GEBRUIK
Meng 3-4 maatdopjes (15-20 ml) met 125 ml water.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »