Als gevolg van het uitbreken van het Coronavirus (COVID-19) is heel België afhankelijk van de richtlijnen en adviezen van de overheid en zijn er beperkingen opgelegd die de levering vanuit DPD kunnen vertragen. Houd hierdoor rekening met een levertijd van ongeveer 3-4 werkdagen. Bedankt voor je begrip en medewerking.
Dave Verhofstadt
Veldstraat 216, 2930 Brasschaat
+32 486 20 38 65
[email protected]

PRO 20 Select

PRO 20 Select is een heerlijke, met water mengbare shake die suikerarm is en je lichaam voorziet van de belangrijke voedingsstoffen die het nodig heeft.

PRO 20 Select is een heerlijke, met water mengbare shake die suikerarm is en je lichaam voorziet van de belangrijke voedingsstoffen die het nodig heeft. Iedere portie bevat 20 g proteïnen, 6 g vezels en levert een derde van je dagelijks aanbevolen inname van 25 vitaminen en mineralen.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

  • 20 g proteïnen per portie, die bijdragen aan de groei van spiermassa.
  • Ongeveer 146 kcal per portie.
  • Rijk aan vezels, 6 g per portie.
  • 30% van 25 vitaminen en mineralen per portie.
  • Vegetarisch, vrij van gluten en zuivel en zonder kunstmatige zoet- of smaakstoffen.
  • PRO 20 Select is een ideale post-workout snack, omdat het je voedingsstoffen helpt aanvullen.

HOE KAN HET HELPEN?

  • Meer dan alleen een proteïneshake: Een praktische en gemakkelijke oplossing om je te helpen je behoeften aan proteïnen, vezels, vitaminen en mineralen te vervullen. Of je nu op zoek bent naar een goede invulling van een voedzaam en uitgebalanceerd eetpatroon of een evenwichtige snack wilt voor na je workout, PRO 20 Select is de perfecte oplossing voor jou.
  • Gepersonaliseerde voeding: Maak het zoals jij wilt. Gebruik het wanneer jij wilt. PRO 20 Select is de ideale manier om voldoende proteïnen te consumeren gedurende de dag. Het is een ideaal hulpmiddel om je persoonlijke voedingsdoelen te behalen.
  • Eenvoudig en heerlijk: Suikerarm en met natuurlijke smaakstoffen, zonder kunstmatige zoet- of kleurstoffen en vrij van zuivel. Inclusief belangrijke vitaminen en mineralen en gemakkelijk te mengen met water, waardoor het ideaal is als voedzame snack of proteïneboost onderweg.

GEBRUIK
Geniet op ieder moment van de dag van PRO 20 Select. Bus licht schudden voor elk gebruik, aangezien de inhoud kan gaan klonteren. Meng 3 maatlepels (42 g) poeder met 250 ml water.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »