Als gevolg van het uitbreken van het Coronavirus (COVID-19) is heel België afhankelijk van de richtlijnen en adviezen van de overheid en zijn er beperkingen opgelegd die de levering vanuit DPD kunnen vertragen. Houd hierdoor rekening met een levertijd van ongeveer 3-4 werkdagen. Bedankt voor je begrip en medewerking.
Noens Gwen
Wollegrasstraat 14, 2040 Berendrecht
+32 468 265 550
[email protected]

Verzenden & bezorgen

VERZENDEN & BEZORGEN

Wij leveren zo snel mogelijk! Orders die voor 10:00 uur bij ons binnen komen worden nog diezelfde dag aangeboden bij Herbalife. U ontvangt hiervan een bevestigingsmail. Uw bestelling heeft u dan meestal binnen 1 werkdag in huis*. Bestelling na 12:00 uur worden binnen 2 werkdagen geleverd. Weekends en feestdagen zijn hierop een uitzondering.

Indien een product niet op voorraad is dan brengen wij u hiervan op de hoogte en zal er worden nageleverd of terugbetaald.

*door eventuele drukte bij DPD kunnen levertermijnen wijzigen.

Kan ik een ander afleveradres doorgeven?

Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u zelf kiezen waar u de bestelling wilt laten bezorgen. Zodra uw bestelling is geplaatst bij Herbalife kan dit tussentijds niet meer worden gewijzigd.

Wie verzorgt de levering? 

De pakketten van Herbalife worden altijd via DPD verzonden. DPD is een toonaangevende pakket dienstverlener, het bedrijf garandeert betrouwbaarheid en efficiëntie. DPD levert niet in het weekend, er wordt dan de eerst volgende werkdag geleverd.

Op de dag dat uw bestelling wordt bezorgd, ontvangt u een mail van DPD met de verwachte bezorgtijd. Daarnaast ontvangt u een link om de levering te volgen via live-tracking. U heeft de mogelijkheid om een andere bezorgafspraak te maken, het afleveradres aan te passen of direct bij een Parcel shop* te leveren tot ongeveer een half uur voor het geplande tijdvenster. Houdt er rekening mee dat DPD een tijdsvenster van 1 uur aanhoudt. *Parcel shop optie is tot 20KG.

Een pakket wordt thuis aangeboden, indien er niemand thuis is op het moment van levering dan zal de chauffeur het bij de buren proberen en als ook dit niet lukt dan zal uw pakket naar de dichtstbijzijnde Pick-up Parcel shop gebracht worden. Daar dient u het binnen 7 dagen op te halen. 

De  voordelen voor u op een rij:

  • Niet thuis? Leveringspoging bij de buren.
  • Levering bij de buren onsuccesvol? Pakket gaat naar de dichtstbijzijnde Pick-up Parcel Shop. U ontvangt een 'niet thuis bericht' in de bus over wanneer en waar het pakket voor u klaar staat.
  • Staat uw pakket bij de Pick-up Parcel shop? Dan moet het daar binnen 7 dagen ná berichtgeving worden opgehaald.

Gegevens over de voor u dichtstbij gelegen Pick-up Parcel shop inclusief openingstijden zijn te vinden op https://www.dpd.com/be/nl/

 

RETOURNEREN

Indien U een pakket wenst te retourneren dient u ons eerst op de hoogte te stellen via [email protected] met de door U opgegeven reden van retourneren.

Indien deze gegrond is kan u gebruik maken van de 30 dagen niet goed / geld terug garantie. Uiteraard dienen de transportkosten van de retourzending door U voldaan te worden.

Het pakket kan verzonden worden naar:

HERBA – WINKEL, Veldstraat 36, 2940 Stabroek.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »