Als gevolg van het uitbreken van het Coronavirus (COVID-19) is heel België afhankelijk van de richtlijnen en adviezen van de overheid en zijn er beperkingen opgelegd die de levering vanuit DPD kunnen vertragen. Houd hierdoor rekening met een levertijd van ongeveer 3-4 werkdagen. Bedankt voor je begrip en medewerking.
Dave Verhofstadt
Veldstraat 216, 2930 Brasschaat
+32 486 20 38 65
[email protected]

Verzenden & bezorgen

VERZENDEN & BEZORGEN

Wij leveren zo snel mogelijk! Orders die voor 10:00 uur bij ons binnen komen worden nog diezelfde dag aangeboden bij Herbalife. U ontvangt hiervan een bevestigingsmail. Uw bestelling heeft u dan meestal binnen 1 werkdag in huis*. Bestelling na 12:00 uur worden binnen 2 werkdagen geleverd. Weekends en feestdagen zijn hierop een uitzondering.

Indien een product niet op voorraad is dan brengen wij u hiervan op de hoogte en zal er worden nageleverd of terugbetaald.

 

RETOURNEREN

Indien U een pakket wenst te retourneren dient u ons eerst op de hoogte te stellen via [email protected] met de door U opgegeven reden van retourneren.

Indien deze gegrond is kan u gebruik maken van de 30 dagen niet goed / geld terug garantie. Uiteraard dienen de transportkosten van de retourzending door U voldaan te worden.

Het pakket kan verzonden worden naar:

HERBA – WINKEL, Veldstraat 216, 2930 Brasschaat.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »