Als gevolg van het uitbreken van het Coronavirus (COVID-19) is heel België afhankelijk van de richtlijnen en adviezen van de overheid en zijn er beperkingen opgelegd die de levering vanuit DPD kunnen vertragen. Houd hierdoor rekening met een levertijd van ongeveer 3-4 werkdagen. Bedankt voor je begrip en medewerking.
Dave Verhofstadt
Veldstraat 216, 2930 Brasschaat
+32 486 20 38 65
[email protected]

Formula 3 Personalized Protein Powder

Formula 3 Personalised Protein Powder is een rijke bron van soja- en weiproteïne.

Formula 3 Personalised Protein Powder is een rijke bron van soja- en weiproteïne, wat u kan helpen bij het opbouwen van magere spiermassa in het lichaam en het behoud van vitale botten.

 

BELANGRijKSTE VOORDELEN

 

Formula 3 is een makkelijke manier om uw proteïne-inname te personaliseren als ondersteuning bij uw gewichtsbeheersing of training.

  • Rijk aan soja- en weiproteïne om magere spiermassa te helpen op te bouwen en vitale botten te behouden.
  • 5 g proteïne per portie.

 

HOE KAN HET U HELPEN?
Proteïnen uit voedingsmiddelen als soja of zuivel worden ‘compleet’ genoemd, omdat ze een balans bevatten van alle essentiële aminozuren (of bouwstenen) voor de groei en het behoud van spieren.

Uw lichaam heeft 1 g proteïne per kg lichaamsgewicht nodig.

GEBRUIK
Een theelepel poeder (6 g) levert 5 g proteïne. Neem dagelij ks één tot vier porties.

Formula 3 kan toegevoegd worden aan uw Herbalife Formula 1 shake of door andere voedingsmiddelen geroerd worden, zoals sauzen, soepen en jus.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen