Als gevolg van het uitbreken van het Coronavirus (COVID-19) is heel België afhankelijk van de richtlijnen en adviezen van de overheid en zijn er beperkingen opgelegd die de levering vanuit DPD kunnen vertragen. Houd hierdoor rekening met een levertijd van ongeveer 3-4 werkdagen. Bedankt voor je begrip en medewerking.
Charis Belmans
Boterbloemstraat 7, 2170 Merksem
+32 468210494
[email protected]

Phyto Complete

Phyto Complete werkt hard terwijl je doorgaat met jouw dag. Zorgvuldig samengesteld met Fiit-NS™, een wetenschappelijk bestudeerd ingrediënt met vele voordelen.

Deze fytonutriëntenrijke capsule bevat natuurlijke cafeïne en zit boordevol vitamine C, vit

Aantal: 98
Phyto Complete werkt hard terwijl je doorgaat met jouw dag. Zorgvuldig samengesteld met Fiit-NS™, een wetenschappelijk bestudeerd ingrediënt met vele voordelen.

Deze fytonutriëntenrijke capsule bevat natuurlijke cafeïne en zit boordevol vitamine C, vitamine B3, chroom en botanische extracten waaronder guarana, groene thee, grapefruit, druif en zwarte wortel. Vitamine B3 en vitamine C dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme en een vermindering van vermoeidheid, terwijl chroom een normaal metabolisme van macronutriënten ondersteunt.

Ondersteun je dagelijkse routine met jouw dagelijkse dosis Phyto Complete - geworteld in de natuur en ondersteund door de wetenschap.

 

Belangrijkste voordelen en eigenschappen:

Samengesteld met het wetenschappelijk onderzochte ingrediënt Fiit-NS™
  • Fiit-NS™ bevat een combinatie van vitamine B3 en fytonutriënten uit botanische extracten waaronder guarana, groene thee, grapefruit, druif en zwarte wortel
  • Bevat natuurlijke cafeïne uit guarana
  • Bevat chroom dat een normaal metabolisme van macronutriënten ondersteunt en het behoud van een normale bloedsuikerspiegel
  • Bevat vitamine C en B3 (Niacine) die bijdragen tot een normaal energieleverend metabolisme en een vermindering van vermoeidheid en moeheid
  • Geschikt voor veganisten
  • Glutenvrij

Gebruik:

Neem 2 capsules per dag bij de maaltijd. Gebruik dit product binnen een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet, als onderdeel van een gezonde, actieve levensstijl.

Belangrijke vragen over EGCG:

Wat is EGCG?

EGCG staat voor Epigallocatechin gallate en is een antioxidant die voorkomt in Groene Thee. 

Is er een maximale hoeveelheid die per dag veilig geconsumeerd mag worden?

Ja, een nieuwe verordening van de EU adviseert om niet meer dan 800 mg EGCG per dag te consumeren.

Hoeveel EGCG zit er in Phyto Complete? 

Phyto Complete bevat 90 mg per portie (per 2 capsules).  

Waarom is EGCG aanwezig in Phyto Complete? 

Omdat Phyto Complete groene thee-extracten bevat.   

Bevatten andere Herbalife-producten EGCG?  

Ja, de Instant Theedrank bevat ook EGCG tot 42 mg per portie.  

Vormen deze producten een veiligheidsrisico?

Nee, als Phyto Complete en Instant Theedrank worden geconsumeerd volgens de etiketrichtlijnen is er geen veiligheidsprobleem.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »